Erzurum’un Çat İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan hizmet binası göz kırpmaya başladı. Modern mimari çizgilere sahip olan hizmet binası, bu yılsonuna kalmadan hizmete girecek.
Erzurum’un Çat ilçesinde yapımı devam eden belediye hizmet binasında çalışmalar aralıksız sürüyor. Karkası tamamlanan ve bu yılsonuna kadar bitirilerek hizmete sunulması planlanan hizmet binası, daha şimdiden göz kamaştırmaya başladı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Belediyeler halkın malıdır ve yöre insanını temsil eder. Çatlı hemşerilerimizi de, modern çizgilerle tasarlanmış çok şık bir hizmet binasıyla temsil edeceğiz” dedi.
BAŞKAN ARİF HİKMET KILIÇ: HİZMET BİNASI YILSONUNA HAZIR
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Geri kalmışlık, Çat ilçesinin makûs kaderi olmayacak. Biz bu makûs talihi yıkmaya geldik” diyerek, ilçedeki değişim ve dönüşüm hamlesinin yeni hizmet binasıyla devam ettiğini dile getirdi. İlçeye yeni bir belediye hizmet binası kazandırmak için başlatılan çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını kaydeden Başkan Kılıç, “Projemizde hayli yol kat ettik. Havaların ısınmasıyla birlikte başladığımız hizmet binası inşaatımız neredeyse tamamlandı. Yılsonuna kalmadan Çat Belediye Başkanlığı hizmet binamızın inşaatını bitirmiş ve hizmete sokmuş olacağız.” diye konuştu.
Belediye hizmet binalarının, bulunduğu yöreyi ve insanını temsil ettiğinin altını çizen Başkan Arif Hikmet Kılıç, “Çatlı hemşerilerimiz, hizmetin en kalitelisini hak ediyor. Belediye hizmet binamız ilçemizin ve ilçe halkımızın gülen yüzü olacak. Son derece şık bir mimariyle tasarladığımız hizmet binamızda her ayrıntı düşünüldü. İlçemize ve halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.