Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Necati Okay, "Alt yapısını tamamladığımız mahallelerimize kalıcı hizmetler yapıyoruz" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte kırsal mahallelere yapılan yatırımları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerine yapılan sosyal tesisleri gezdi.

Çok amaçlı kullanım için planlanan sosyal tesislerin kırsal mahalleler için büyük bir kazanım olduğunu aktaran Başkan Okay, kırsal mahallelere taahhüt ettikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Okay, çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Yoğun bir alt yapı çalışması yaptığımız kırsal bölgelerimizde özel projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bu anlamda alt yapı çalışmaları biten mahallelerimize modern sosyal tesisler kazandırmak için çalışma başlattık. Bu çalışmalardan ikisini de Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimizde yapıyoruz. Burada çok amaçlı kullanmak üzere sosyal tesis hazırlıyoruz. Kısa bir sürede hizmete açacağımız bu tesislerimiz kırsal mahallelerimize hizmet verecek. İnşallah ilerleyen süreçte bu çalışmalarımızı alt yapısını tamamladığımız diğer mahallelerimizde de yapacağız" dedi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde inceleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelerin standardını artırdığını anlatan Kılıç, "Büyükşehir yasasıyla birlikte bu mahallelerimizin adeta kaderi değişti. Dulkadiroğlu Belediyesi Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimize iki adet güzel bir sosyal tesis kazandırmış. Bu çalışmalarını da devam ettiriyor. İnşallah diğer mahallelerimizde bu güzel hizmetten faydalanacak" diye konuştu.