Manchester City'i 2-1 yenen Slaven Bilic: "Arsenal ve Liverpool'u yenmekten daha zor oldu"

Sunday Express: "Slaven Bilic henüz en büyük teknik direktör değil ama en büyük sonuçları alan bir teknik adam"

Faruk ZABCI - LONDRA, ()

Slaven Bilic Premier Lig'de harikalar yaratıyor. İngiliz basını Arsenal ve Liverpool'dan sonra West Ham'ın Manchester City'i de yenmesi üzerine Hırvat hocayı göklere çıkarttı.

Slaven Bilic'in imkansızları yaptığını yazan yüksek tirajlı Sunday Express, "Paranın satın alamayacağı şeyler var.West Ham karşısında üç puanı almak gibi. Premier Lig tarihinde en pahalı takım seçilen Manchester City 300 milyon sterlin değerindeki 11'i ile sahaya çıktı ve kaybetti Kulübün 11 maçta yenilmeme rekoru da gitti. Yolun kralları West Ham gene imkansızı yaptı. Slaven Bilic Premier Lig'in en büyük teknik direktörü olmayabilir ama en büyük sonuçları alan bir teknik adam. Sadece 6 Premier Lig maçında takımın sorumlusuydu fakat dışarda oynadığı Arsenal, Liverpool ve şimdi de Manchester City maçlarını kazanarak hat-trick yaptı. Bu belki de West Ham'da 1966 Dünya Kupası finalinden bu yana yapılan en büyük hat-trick. Takımın dışardaki rekoru yüzde 100. West Ham imkansızları gerçekleştirmekte uzmanlaştı" yorumunu yaptı.

"Dışardaki maçların efendileri" manşetini atarak West Ham'ın dışarda oynadığı maçlarda devleştiğini vurgulayan Sunday Mirror, West Ham'ın dışardaki maçlarda üçte üç yaptığına dikkat çekerken "Multimilyon transferleriyle yapan Manchester City'i yenen Bilic'in maçtan sonra

"Bu maç Arsenal ve Liverpool maçlarından daha zor oldu" dediğini vurguladı.

The Sunday Times " West Ham Manchester City'i şoke etti" manşetli haberinde Bilic'in şu sözlerine yer verildi:" Bu güvenimize iyi gelecek. Futbolculara bu güveni sağlamak benim işimin bir parçası ama iniş çıkışlarımız olacaktır. Biz Real Madrid değiliz fakat takım iyi görünüyor"