Ünlü oyuncu Sümer Tilmaç, senarist ve oyuncu Ayhan Rüzgar ile birlikte Antalya’nın Manavgat ilçesinde Gençlik Merkezi’nde tiyatro kursları vermeye başladı
Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan tiyatro kursunda oyunculuk, diksiyon, kişisel gelişim, drama, kostüm, aksesuar ve iletişim konularında dersler verilirken, katılımcılar Türk sineması ve tiyatrosunun profesyonel sanatçısı Sümer Tilmaç’tan böyle bir eğitim aldıkları için oldukça memnunlar.
Sanatçı Sümer Tilmaç, Manavgat’ta belediyenin aracılığı ile tiyatro eğitimi vermekten mutlu olduğunu belirterek, "Manavgat’ı çok seviyorum. Yaşamak için tercih ettiğim yer olan bu ilçede gençliğin yetişmesinde karınca kararınca katkım oluyorsa ne mutlu bana. Ayrıca yeni jenerasyondan Ayhan Rüzgar ile birlikte bu projeyi gerçekleştirmek çok güzel. Bizlere bu imkanı sunan sanat ve sanatçı dostu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e çok teşekkür ediyorum. Tiyatro kurslarına katılan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.