Muhammet KAÇAR/ARDEŞEN (Rize), () - RİZE’nin Ardeşen İlçesi’nde evlenen turizmci Gülden Can ile Ufuk Çakıcıer çifti, düğün sonrası süslenen botla Fırtına Deresi'nde rafting yaptı, eşlik eden diğer botlarla birlikte düğün konvoyu oluşturdu.
Ardeşen İlçesi Fırtına Vadisi’nde turizm işletmeciliği yapan Gülden Can ve Ufuk Çakıcıer kır düğünü ile evlendi. Düğünde yakınlarıyla doyasıya eğlenen çift, daha sonra süslenen bota binerek Fırtına Deresi'nde rafting yaptı. Gelinlik ve damatlık giysilerin üzerine can yeleği giyen çifte arkadaşları da bir başka botla eşlik etti. Derede botlarla düğün konvoyu oluşturan çiftin tulum çalgısı eşliğindeki raftingi çevreden büyük ilgi gördü.
UNUTAMAYACAĞIMIZ BİR ANI OLDU
Ufuk Çakıcıer, herkesin gelin aracı olarak otomobil kullandığını, kendilerinin ise farklı bir şey yapmak isteklerini belirterek, "Bu fikir eşimin aklına geldi. Çok güzeldi. Unutamayacağımız bir anı oldu" dedi. Gülden Can da, "Bölgemizde raftingin gelişmesi için ciddi çalışmalar yapıldı. Yerli ve yabancı bir çok turisti rafting ile tanıştırdık. Bence yapılabilecek en güzel düğünlerden birini gerçekleştirdik. Çok mutluyum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI