Transfer çalışmaları hakkında Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Osman Özköylü, "Şuanda transfer hakkında netleşmiş bir şey yok. Transferle ilgili bir çok oyuncu bize teklif ediliyor. Bunlar içerisinde kendi tanıdığımız oyuncular da var. Oynayan bazı futbolculardan kulüplerini federasyona vermiş olan oyuncular da var. Bir sürü boşa çıkacak oyuncu bulunuyor. Çok aceleci de davranmak istemiyoruz" dedi.

30 YAŞIN ÜZERİNDE ALINMAYACAK!..
En önemli kriterlerinin 30 yaşın üzerinde futbolcu almayı düşünmediklerini belirten Özköylü, "Çok ekstra biri olmadıkça 30 yaşın üzerinde oyuncu almayı düşünmüyoruz. Mümkün mertebe transfer yaparken 23, 24, 25 yaşlarında veya maksimum 28 yaşına kadar olan oyuncuları tercih edeceğiz. Şayet çok ekstra, yani bu oyuncu olursa mutlaka bizi sonuca götürür, mutlaka hedefimize ulaştırır diyebileceğimiz oyuncu olursa kadromuza katabiliriz" diye konuştu.

İŞTE SAMSUNSPOR'UN TRANSFER POLİTİKASI!..
Daha çok aç ve hedefi olan oyuncuları transfer etmek istediklerini belirten Osman Özköylü, "Bana gelen 30 yaşın üzerinde futbolcu tekliflerine teşekkür ederek geri gönderiyorum. Çünkü doymuş oyuncuyla değil aç oyuncuyla çalışmak istiyoruz. Hepsini kast etmiyorum, çok karakterli düzgün oyuncular var, bunlardan kadromuzun içerisinde de olanlar var onlarla da uzun zaman çalışmak isteriz ama bir çoğu mental olarak bitmiş sadece oradan ne alabilirim buradan ne koparabilirim tarzındaki oyuncular bizim tercihimizde olmayacak. Çok genç, atletik çok koşan ve mücadele eden ve kazanma arzusu yüksek oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz. İnşallah bu yönde transfer politamızı yüreteceğiz ve sonuçlandıracağımızı inanıyorum. Transfer politikamız buna endeksli bir şekilde yürütüyoruz" diye konuştu.

Haber: Ali BİROL