Yunusemre Belediyesi, ‘Manisa’da Tarihe Yolculuk’ projesi kapsamında 30 bayanı, Salihli ilçesinin tarihi ve turistlik yerlerini görmesi, tanıması ve bilgi sahibi olması amacıyla gezi gerçekleştirdi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından daha önce Manisa merkezde hayata geçirilen ‘Manisa’da Tarihe Yolculuk’ projesinin ikincisine Salihli ilçesi ile devam edildi.
Yunusemre ilçesi’nde yaşayan 30 bayan proje kapsamında Sart Antik Kenti, Kurşunlu Kaplıcaları, Adalı Kız Köprüsü, Su Uçtu Şelalesi ve Adala Şelalesi’ni ziyaret etti. Daha önceden gitmedikleri tarihi ve turistlik yerleri ziyaret eden vatandaşlar geziden oldukça memnun kalırken, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Kılıç Kaya ‘Manisa’da Tarihe Yolculuk’ projesi kapsamında Salihli’ye gitmek üzere olan bayanları belediye bahçesinden uğurladı.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Yunusemre Belediyesi olarak sosyal projelerin aralıksız devam ettiğini belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda Yunusemre Belediyesi olarak sosyal projelerimiz aralıksız devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz dur durak bilmiyor. Yunusemre Belediyesi olarak örnek belediyecilik hizmetlerini ortaya koyarken, diğer taraftan değişik sosyal projeleri hayata geçiriyoruz. Manisa’da Tarihe Yolculuk projesi kapsamında birbirini hiç tanımayan farklı farklı mahallelerden bayanlarımızı Salihli’ye geziye çıkarıyoruz. 30 bayanımız Salihli’deki tarihi yerlerimizi görecekler. Bu gibi sosyal projelerimiz devam edecek.” dedi.
“SOSYAL PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise Yunusemre Belediyesi olarak sosyal projelerde bulunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi olarak Manisa’da Tarihe Yolculuk projesi kapsamında çeşitli mahallelerimizden bayanlarımızı Salihli’ye gönderiyoruz. Birçok projemizde olduğu gibi Yunusemre ilçemizde yaşayan halkımızı mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak bu tür sosyal projelerde bulunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Projeye katılan bayanlardan Yadigar Karahan da Yunusemre Belediye Başkanı’na çok teşekkür ettiğini belirterek, “Sart Antik Kentine gittik. Şelaleleri ve Kaplıcalara ziyaret gerçekleştirdik. Başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.
“ÖNCEDEN GÖRMEDİĞİMİZ YERLERİ GÖRDÜK”
Projeye katılan bayanlardan Handan Can ise daha önceden gelmedikleri yerlere geldiklerini vurgulayarak, “Sart Antik Kenti, Kurşunlu Kaplıcaları, Adalı Kız Köprüsü, Su Uçtu Şelalesi ve Adala Şelalesi’ni gezdik. Manisalı olmamıza rağmen daha önceden gelip gördüğümüz yerler değildi. Çok güzel bir geziydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.