AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleriyle sürdürüyor. Yıldız, AK Parti’nin Aziziye, Hasankale, Horasan ve Köprüköy ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, görüş alışverişinde bulundu.
Ak Parti’de uzun yıllar yöneticilik yapan ve Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olan Dursun Yıldız, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Dursun Yıldız, teşkilat mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.
İlçe teşkilatı ziyaretlerine Aziziye’den başlayan Dursun Yıldız, İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sevüktekin ve ekibine projeleriyle ilgili bilgiler aktaran Dursun Yıldız, daha sonra AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Rahmi Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Dursun Yıldız, Pasinler’in de tıpkı Aziziye gibi termal kaynaklarıyla ön plana çıkan ilçeler olduğunu belirterek, “Her iki ilçemiz de, AK Parti iktidarı sayesinde Erzurum’da turizmin gülen yüzü olacak” diye konuştu.
DURSUN YILDIZ: İLÇELERİMİZİN TAMAMI MARKA OLACAK
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, daha sonra Köprüköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Rıdvan Karasu ile görüşen Yıldız, parti yöneticilerinin sorularını cevapladı, projelerinden bahsetti.
Dursun Yıldız’ın dünkü ilçe ziyaretlerinin son durağı Horasan oldu. Beraberindeki heyetle birlikte Horasan İlçe Başkanı Erdal Akdağ’ı ziyaret eden Yıldız, partili yöneticilerle Horasan üzerine değerlendirmelerde bulundu. Horasan ilçesinin, Erzurum’un doğudaki giriş kapısı olduğunu vurgulayan Dursun Yıldız, “İnşallah Haziran ayındaki seçimlerin ardından Erzurum’a hizmet edecek kadroda bizlere de görev tevdi edilirse, ilçelerimizin her birini kendi niteliklerini ve önceliklerini ön planda tutarak birer marka haline getireceğiz. Tabi bu bir ekip işi, biz inanıyoruz ki; teşkilatlarımızın her bir mensubunun yüreği, Erzurum’a hizmet için çarpıyor” dedi.
Yıldız’ın ziyaretleri AK Parti’nin ilçe teşkilatlarını da mutlu etti. İlçe başkanları, Dursun Yıldız’a seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundu.