Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Kadir Gecesinde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın birlikte düzenlediği iftarın konuğu oldu. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın düzenlediği iftar yemeği programının ardından TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türk-İş Başkanı Atalay ve Manisa oda/borsa başkanları ile birlikte Soma’ya geçti. Soma maden şehitliğinde heyeti Soma TSO Yönetim Kurulu üyeleri Nadirhan Hızlı ve İsmail Hakkı Kutlu karşıladı.
İşveren kesiminin çatı kuruluşu TOBB’un Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, işçi tarafının temsilcisi Türk-İş Başkanı Ergün Atalay birlikte Soma’da meydana gelen faciada hayatlarını kaybeden madenciler için yapılan şehitliği ziyaret ederek, dua ettiler.
Kadir Gecesi’nde yapılan bu anlamlı ziyarette, bir daha böyle elim olayların yaşanmaması dilendi. Şehitlik ziyaretinin sonrasında ise heyet Soma 13 Eylül Parkı’na geçti. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi Başkanı Recep Satır ve yönetimini sendikada ziyaret ederek Soma’dan ayrıldı.