İSTANBUL (AA) - TÜMOSAN, özel traktör çekilişi sonucunda Konya Yunak Karayayla köyünden talihli Ömer Yalçınoğlu'na traktörünü teslim etti.

Şirket açıklamasına göre, traktör ve dizel motor üretiminde 40 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN'ın 2017 model 55 beygir gücündeki 6155 çift çeker traktörünün talihlisi Yalçınoğlu, Konya Yunak TÜMOSAN Bayisi Özüdoğru Otomotiv'de yapılan törende, traktörünü TÜMOSAN yöneticilerinden teslim aldı.

TÜMOSAN Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası yöneticilerinin hazır bulunduğu törende konuşan Türkiye Satış Müdür Yardımcısı Mevlüt Nalçakan, şunları kaydetti:

"Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda düzenlediğimiz çekilişte traktörümüzü Ömer Bey kazandı. Kendisine traktörümüzü teslim ettik. Traktörün talihlimize hayırlı olmasını ve güzel günlerde kullanılmasını diliyorum. TÜMOSAN'ı tercih ettikleri ve çekilişimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı da müşterilerimize müteşekkiriz."

Talihli Yalçınoğlu ise "TÜMOSAN'ın gerçekleştirdiği özel traktör çekilişine traktör alarak katılmıştım. Uzun yıllardan beri TÜMOSAN traktör kullanıyorum. Çekiliş sonrası bayimiz beni bilgilendirdiğinde oldukça memnun oldum. Böyle bir çekilişi düzenledikleri ve tekrar bir traktör ile TÜMOSAN ailesine katıldığım için TÜMOSAN'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.