TMMOB Makine Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 8. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi bu yıl 16-18 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana’da yapılacak.
MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Erdal Taş, şube eski başkanlarından Mahmut Teberik, şube müdürü Elif Doğruyol ile birlikte Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti.
MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası katılımlı 8. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi hakkında Rektör Mustafa Kibar’a bilgi verdi. Atıcı, Adana’da Sekreteryasını MMO Adana Şubesi’nin yaptığı 8. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi’ne yurtiçi ve yurdışından toplam 144 bildiri sunulacağını belirterek, kongrede 10 konferans, 8 seminer ve 6 panel yapılacağını ifade etti.
Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine üniversite olarak ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını, üniversite olarak gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.