Stil Tesettür Giyim ve Yaşam Alışveriş Festivali, ünlü tasarımcı ve butikleri 14-15 Ekim tarihlerinde Başkentlilerle buluşacak.

Ankara’da ilki düzenlenecek olan Tesettür Giyim ve Yaşam Alışveriş Festivali Stil Fest, ünlü tasarımcı ve seçkin butiklerin birbirinden şık giyim ürününü Başkentlilerle buluşturacak. 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde Green Park Hotel’de düzenlenecek olan Stil Fest Tesettür Alışveriş Festivali, ünlü tesettür moda tasarımcılarına ev sahipliği yapacak. Muhafazakar giyim tarzını benimsemiş, özel tasarım tesettür giyim modelleriyle kendi stilini belirleyen kadınlara kaliteli ve indirimli binlerce özel ürünü sunacak olan Stil Fest, moda, giyim, gelinlik, abiye, takı, aksesuar, ayakkabı, çanta mağazaları ile tesettür yaşam mekanları otel tesisleri, konut projeleri, mekanlar, eğitim ve sağlık kurumlarını, organizasyon firmalarını Ankaralılarla buluşturacak.

Festival organizatörü Çağrı Doymuş, tesettür giyim sektöründe üreticiler ile tüketicileri ilk elden buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. İstanbul’un ünlü marka butikleri ile Ankara’nın, Bursa’nın seçkin butikleri ile ünlü tasarımcıların yerlerini almaya başladığı ve esnafa büyük fırsat sunan festivale müracaatların sürdüğünü belirten Doymuş, katılmak isteyen firmalara geç kalmamalarını önerdi. Her kesimden ilgi gören festivalde stant satış ücretlerinin de çok düşük bir oranda tutulduğunu vurgulayan Doymuş, tesettür mağaza ve butikleri ile ayakkabı, çanta, takı, aksesuar, yaşam mekanları başta olmak üzere firmaların yerlerini almalarını istedi. Çağrı Doymuş, müracaatların “stilfestankara” Instagram hesabı ve www.stilfestankara.com sitesinden yapılabileceğini söyledi. Yaklaşık 60 firmanın katılacağı Stil Fest’de on binlerce ziyaretçi ağırlayacaklarını kaydeden Doymuş, festivalin hem üreticileri hem de tüketicileri indirimleriyle mutlu edeceğini vurguladı.