MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ağırlayarak, ilçedeki yatırımlarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Alaşehir’de yürütülen faaliyetlerle ilgili MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. İlçede hayata geçirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Alaşehir MASKİ İlçe Şefi Mehmet Kedici, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Recep Günay ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt katıldı. Şimdiye kadar ilçeye kazandırılan hizmetlerin masaya yatırıldığı değerlendirme toplantısında, yapılması planlanan yatırımlarla ilgili de istişarelerde bulunuldu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte, önümüzdeki dönemde ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Genel Müdürlüğümüz tarafından bugüne kadar ilçemize yapılan toplam yatırım, 15 buçuk milyon TL’yi buldu. Planladığımız yatırım bedeli ise 82 milyon Türk Lirası’dır. Hemşerilerimizin refahı için Alaşehir Belediyemiz işbirliği ile önemli projelere imza atmaya devam edeceğiz. İlçemiz ve Alaşehirli vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

"Alaşehir için önemli yatırımlara imza atıldı"

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bugüne kadar Alaşehir’de, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile birlikte birçok önemli projeye imza attık. 101 Mahalle Projesi kapsamında ilçemizin 8 mahallesinde 103 kilometrelik altyapıyı yeniledik. Bu, Alaşehir için çok önemli bir rakamdır. Şimdi de bu dönüşümü sürdürecek 154 Mahalle Projemizin çalışmaları yolda. İlçe merkezimizde de 200 kilometre civarında bir altyapı yenilemesi yapılacak. Tüm bu çalışmalar ilçemiz için çok kıymetli. El birliğiyle ilçemizi daha da üst noktalara taşımak için çalışıyoruz” dedi.