Aydın’da bunalıma giren bir genç alkol aldıktan sonra lüks otomobili ile çıktığı gezintide ölümden döndü. Devrilen otomobilden sağ salim çıkarılan gencin üniversitede okuduğu ve kız arkadaşı ile arası açıldığı için bunalımda olduğu belirtildi.
Kaza gece yarısı Efeler ilçe merkezi İzmir Bulvarı Işıklı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’a üniversite okumaya gelen 23 yaşındaki A.T. kız arkadaşı ile kavga edip ayrılınca alkol aldı. Alkol aldıktan sonra da lüks otomobili ile yola çıkan A.T. Aydın istikametinden İzmir istikametine sayir halinde iken Işıklı Kavşağı’nda bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden araç önce sağ refüje ardından da trafik lambalarına çarptıktan sonra devrildi. Aşırı süratli olduğu belirtilen otomobilden hafif yaralı olarak çıkarılan üniversite öğrencisi sürücü A.T. önce hastaneye kaldırıldı, ardından alkollü araç kullanmaktan hakkında yasal işlem yapıldı.
Kız arkadaşı ile kavga ettiği için bunalıma girdiği ve bu nedenle alkol aldığı belirtilen A.T.’nin arkadaşları gece yarısı kaza yerine gelip arkadaşlarının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.