İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman Bürosunu ziyaret etti.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İzci, Eski Başkan Fadıl Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri İHA Adıyaman Bürosunu ziyaret etti. İHH ve İHA’nın çalışmaları ile ilgili sohbetin edildiği ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İzci, yaptıkları yardım çalışmalarına İHA’nın yaptığı haberlerle verdiği destek vermesinden dolayı teşekkür etti.

Mahmut İzci, “Geçtiğimiz günlerde yönetimimizde küçük bir değişiklik oldu. Fadıl Akkuş başkanımız, kendi görevinin yoğunluğu nedeniyle başkanlığı bize devretti. Dernek olarak yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öncülüğünü yaptığımız ve Adıyaman Sivil Kuruluşları Platformu tarafından yürütülen “Adıyaman’dan Afrin’e Kardeşlik” projesi var. Bu ayın sonundan itibaren bu yardımları ulaştıracağız. İHH olarak kendi binamıza taşınıyoruz. Hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde yapacağız. Ay sonunda kermesimiz olacak. Bunun yanında mevcut çalışmalarımız devam ediyor. Yetim ailelerle düzenli olarak görüşüyoruz ve yardımlarımızı devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.