Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ITSO) Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Doğu Kampüsü’nde açık alanda verdiği iftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.
Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Milletvekili Recep Özel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Emniyet Müdürü Halil Altan, Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Borsa Başkanı Ahmet Adar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı konuşmada, "Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’nin en köklü odalarından birisi olan odamız, bu yıl değerli misafirlerimiz ve üyelerimizle birlikte olmayı amaçlayan bir program hazırladı. Çünkü biz biliyoruz ki, Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, dayanışma ayı. Birlik ve beraberliğimizin bu programlarla perçinleyeceğimizi biliyoruz. Çünkü birliğe ve beraberliğe bugün dünden daha fazla ihtiyacımız var" dedi.
ITSO şehrin ve iş dünyasının birleştirici gücü olduğunu söyleyen Başdeğirmen, "Çünkü biz gücümüzü, dürüst, ahlaklı ve helal yoldan rızkını çıkaran Ispartalı esnaf, tüccar ve sanayiciler alıyoruz. Yağmura rağmen bizlere onurlandıran tüm üyelerimize ve katılım gösteren protokol üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.