Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yeni kabinede görevini sürdürecek olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

65. Hükumet’te yapılan kabine değişikliğine ilişkin bir açıklama yapan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yeni kabineyi kutladı. Kabinede Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevini sürdürecek olan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye de başarılar dileyen Erkoç, Tüfenkci’nin yeniden kabinede yer almasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Tüfenkci’nin yeni kabinede de yer almasının ekonomi dünyası için sevindirici olduğunu belirten Erkoç, "Deneyim ve tecrübesiyle ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin kalkınmasına ve güçlenmesine büyük katkılar sağlayan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin görevini devam ettirecek olması hem ülkemiz hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazançtır. Malatya iş dünyası adına yeni kabineye başarılar diliyorum. Ülkemiz ve ilimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.