Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, müteahhitlerin çalışma hayatını kolaylaştıran yol açma çalışmalarını sunum eşliğinde, dernek üyelerine anlattı. Sunum sonunda Başkan Fadıloğlu ve dernek üyeleri karşılıklı soru cevap şeklinde görüş alışverişinde bulundu.
BAŞKAN FADILOĞLU, YAPTIĞI PROJELERLE MÜTEAHHİTLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hizmetlerini dernek üyelerine anlattı. Toplantıya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer ve dernek üyeleri katıldı. Toplanın açış konuşmasını yapan Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, Şehitkamil Belediyesi tarafından Müteahhitlerin çalışma ortamlarını kolaylaştırmak adına yapılan projeleri Başkan Fadıloğlu ile birlikte değerlendireceklerini belirterek, kendilerini kırmayarak toplantıya katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.
Daha sonra kürsüye çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı projeleri görsel sunum şeklinde dernek üyelerine tanıttı. Başkan Fadıloğlu, özellikle müteahhitlerin çalışma ortamlarını kolaylaştıran yol açma çalışmaları ve imara açılan bölgeler ile ilgili verdiği bilgiler, dernek üyelerinin beğenisini kazandı. Başkan Fadıloğlu, görsel olarak yaptığı sunumda Gaziantep’in yeni yerleşim alanları olan; Beykent, Seyrantepe, Gazikent, Onatkutlar ve İbrahimli bölgesindeki yapılan yol açma çalışmaları ve altyapı çalışmaları hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi. Görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar atan Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdiklerini kaydetti. Sunum sonunda Başkan Fadıloğlu ve dernek üyeleri karşılıklı soru cevap şeklinde görüş alışverişinde bulundu. Dernek üyelerinin istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, dernek üyelerinin sorunlarına kısa süre içinde çözüm üreteceklerini söyledi.
"TOPLANTININ BİZLER AÇISINDAN VERİMLİ GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"
Toplantının kendileri açısından verimli geçtiğini dile getiren Dernek üyeleri, “Bu gün Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneğinin düzenlemiş olduğu ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun katıldığı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Gerek İbrahimli 2 bölgesi için gerek diğer bölgelerde yapılan çalışmalardan bilgiler edindik. Toplantıya katılan tüm dernek üyelerimiz kafalarında oluşan soruları dile getirdiler. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Bey’de cevaplarını en iyi şekilde bizlerle paylaştı. İnşallah şehrimizin selameti açısından, sağlıklı bir imar açısından ve sağlıklı bir çalışma ortamı açısından gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldık. İnşallah bundan sonra da müteahhit arkadaşlarımız ve sektörümüzde iş yapan firmalar, daha rahat bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğine inanıyorum. Toplantının bizler açısından verimli geçtiğine inanıyorum. Bizler gerek Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na gerek Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanımız Rıdvan Köksüzer’e ve yönetim kurulu üyelerine böyle bir toplantı düzenledikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz” dediler.