Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ile birlikte Muharrem Ayı dolayısıyla teknik birimler şantiyesinde çalışan işçilerle bir araya gelerek işçilere aşure ikram etti.

Muharrem Ayı’nın dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Teknik birimler şantiyemizde işçi kardeşlerimize aşure ikram ettik. İnşallah Muharrem Ayı birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Muharrem ayı özel ve anlamlı bir aydır. Mübarek ve bereketli bu ayın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmesini dilerim." dedi.

Aşure dağıtımından önce işçilere belediye hizmetleriyle ilgili kısa bir değerlendirme de bulunan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Sizlere çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Yalnız benim için çalıştığınızı düşünmeyin. Bu vatan, bu millet ve İslam alemi için çalışıyorsunuz. Talas’ta birey olarak en iyisini yaparsak, ülkemiz en iyi yere gelmeye layıktır. Birlik ve beraberlik son derece önemli. Talasımız sizlerin çalışması ve gayretiyle daha farklı ve güzel bir yere gelecek. Bu ülkeye hizmet etmek istiyorsanız kamu malına kendi malınız gibi sahip çıkmanız lazım. Hep birlikte hizmet çıtamızı daha da artıralım inşallah." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu ile birlikle işçilere aşure dağıtan Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise, “Muharrem Ayı olması dolayısıyla hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi açısından işçilerimize Başkanımızla aşure ikram edip bu dostluğu pekiştirelim dedik. Birliğimize ve kardeşliğimize vesile olsun inşallah. Biz Talas’la çalıştığımız için çok şanslıyız. Talas Kayserimizin göz bebeği.” diye ifade etti.