Samsun'un önemli markalarından Özsamuk Civata'nın kurucusu Atalay-Ayla Samuk çiftinin kızları Özsamuk Civata'nın CEO'su Tansu ile, emekli kıdemli başpolis Cevdet ve Melek Özyurt'un oğulları elektronik mühendisi Oğuzhan rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

NİKAHI DEMİR KIYDI

Canik ilçesindeki Lovelet AVM içinde bulunan Loveinlove'da gerçekleştirilen düğün töreninde nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Nurhan Samuk, Fırat Yılmaz, Reşat Etli, Ahmet Diril ile Orhan Diril yaptı.

ZEYBEK OYNADILAR

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çift ilk danslarının ardından zeybek oynadı. Genç çiftin Zeybek dansı, davetlilerden büyük alkış aldı. Ayrıca düğünde Tansu Samuk'un kardeşi Taylan Samuk'un söylediği şarkı, davetlileri mest etti. Düğünün sonlarına doğru Tansu ve Oğuzhan çifti ile davetliler oyun havalarıyla doyasıya eğlendi. 

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR

Genç çift eğlenceli dakikaların sonrasında tebrikleri kabul ederek, mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür etti. 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Düğün törenine ayrıca Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil ile iş insanları yanı sıra Samuk ve Özyurt çiftinin yakınları katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.