Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın Samsun mitingi dönüşü AK Parti seçim otobüsünün önünü keserek evlilik yüzüklerini Tayyip Erdoğan'a taktıran çift, dünyaya gelen kızlarının adını da Başbakan Erdoğan'ın vermesini istedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılı Haziran ayında Samsun mitingi dönüşü seçim otobüsünün önü Samsun Çarşamba Havaalanı Kavşağı'nda yeni evlenen Muhammed Ali Çatı (38) ile Gül Özcan Çatı (34) çifti tarafından kesilmişti. Çatı çifti, Başbakan Erdoğan'ın evlilik yüzüklerini takmalarını isteyince Başbakan Erdoğan seçim otobüsünün içine davet ettiği genç çiftinin evlilik yüzüklerini takmıştı.
Samsunlu esnaf Muhammed Ali Çatı ile öğretmen Gül Özcan Çatı'nın bugün Samsun Medicana Hastanesi'nde 3 kilo 250 gram ağırlığında bir kızları dünyaya geldi. Çatı çifti Başbakan Erdoğan'ın evlilik yüzüklerini taktığını hatırlatarak, "Başbakanımız Erdoğan bizi kırmayıp evlilik yüzüğümüzü takmıştı. Şimdi kendisinden bir ricamız daha var. Bugün dünyaya gelen kızımızın adını da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesini istiyoruz. Başbakanımızdan haber bekliyoruz" dedi.