"HUKUKİ ALT YAPISI YOK"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül ayı ikinci birleşiminde Atakum Belediyesi'nin Alo 153 hattının, Plan Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesini, CHP Grup Başkanvekili Tekcan, "Atakum Belediyesi'ne tahsis edilmiş hattın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmasının hukuki alt yapısı yok" diyerek eleştirdi.

ATİLLA TEKCAN KARŞI ÇIKTI

Tekcan, meclis toplantısında görüşülen gündem maddesi ile ilgili açıklama yaparak, Alo 153 hattının Atakum Belediyesi'ne tahsis edildiğini ve belediyenin bu hat üzerinden 24 saat boyunca vatandaşların talep ve şikayetlerini aldığına dikkati çekti. Tekcan, söz konusu hattın Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karşı çıkarak, "Bu hattın Büyükşehir Belediyesi tarafından elimizden alınması ve Büyükşehir marifetiyle şikayet ve taleplerin tekrar Atakum Belediyesine gönderilmesinin bir mantığı yoktur. Atakum Belediyesine gelecek şikayetler Büyükşehir Belediyesi tarafından kayıt altına alınacak. Bu şikayetlerin gelecekte kimlerin ne zaman ne amaçla kullanılacağının bilinmemesi büyük bir soru işaretidir." diye konuştu.

ATAKUM BELEDİYESİ'NİN ALO 153 HATTI BÜYÜKŞEHİR'E DEVREDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül ayı ikinci toplantısında Atila Tekcan'ın eleştirisi ve itirazı sonrası yapılan oylamada ise Atakum Belediyesi'nin Alo 153 hattı, Plan Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi'nin kullanımına devredildi.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.