31 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ HER ZAMAN SAHADA 
Milletvekili Köktaş, AK Parti'nin her zaman sahada olduğunu belirterek, "AK Parti teşkilat yapısında bir seçim biter ve diğer seçimin hazırlıkları hemen başlar.  31 Mart'ta böyle oldu. 31 Mart'tan sonra da bu seçim de bitireceğiz ve 1 Nisan'da saha çalışmalarımız yine devam edeceğiz. Çünkü AK Parti seçimden çekinmeyen, her zaman sahada olan bir partidir. Bu seçimde Cumhur İttifakının aday listeleri belediye meclis üyeliklerine kadar yansıdı. Partilerin 2014 yerel seçimlerinde aldıkları oylar ve üyelikler değerlendirilerek fermuar sisteminde gidildi. Görüldüğü gibi adaylar kendi bireyler çalışmalarının yanında toplantılar, ziyaretler, toplu organizasyonlar ve SKM açılışlarında hem AK Partililer hem de MHP'liler yer alıyor.

MİLLETİN BEKASI İÇİN
Seçim çalışmalarının  oldukça iyi ve verimli geçtiğini ifade eden Fuat Köktaş, "AK Parti olarak  Samsun'da bizim tereddüt ettiğimiz bir ilçemiz yok. Allahın izniyle devam ediyor. TBMM ara verdi seçim çalışmalarından dolayı. Biz de artık sahadayız. Hükümetin yapmış olduğu icraatları anlatıyor bilgiler veriyor,  Cumhur ittifakının neyi temsil ettiğini,  Millet İttifakının ise ne anlama geldiğini anlatmaya çalışıyoruz.  Bu şekilde milletimizin bekası için geleceğimiz için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Dilber BAHADIR, Ekrem ASLAN