Adıyaman Çınar Spor Kulübü, U-5 Futbol Ligi Türkiye Şampiyonluğu Sivas’ta yapılacak olan 2. Eleme maçlarına katılmak üzere Adıyaman’dan, Sivas’a doğru yola çıktı.
U-15 Futbol Ligi Türkiye Şampiyonluğu 2.elemelere katılacak olan Adıyaman Çınar Spor Kulübü Sivas’ta, Ankara Balgat por Kulübü, Diyarbakar DSİ Spor Kulübü ve Muş Spor Kulübüyle karşı karşıya gelecek. 4 takımın karşılaşacağı maç sonrasında dereceye giren spor kulübü Danimarka’da, yapılacak olan final maçlarına katılmaya hak kazanacak.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman Çınar Spor Kulübü Başkanı İbrahim Halil Doğan, “U-15’te Türkiye finallerine gidiyoruz. Buraya gidebilmek için Adıyaman’da, şampiyon olduk. Daha sonra bölge şampiyonu olduk. Şimdide sporcularımızla gurur uyarak, Allah nasip ederse Türkiye şampiyonasına gidiyoruz. Şimpiyona Sivas’ta yapılıyor. Ve bura yapılan şampiyona da dereceye girersek Danimarka’da, yapılacak final maçlarına katılacak. Adıyaman’da, gerek resmi gerekse kişisel kurum ve kuruluşlardan her hangi bir destek yok. Bu sadece bizim için değil Adıyaman’da, bütün spor kulüpleri ve aktiviteleri için her hangi bir destek yok yani. Bu durum üzücü. Şuan Türkiye finallerine gidiyoruz. Bu olay Adıyaman’ımız için gurur verici bir olay. Bu konuda desteği bırakalım bir tebrik bile alamıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.