Baba Halisdemir, ağlayan Sekin’in kardeşlerini, "Niye ağlıyorsun. Ben seviniyorum, büyük bir şeref verdiler bize. Türkiye’nin bayrağına, toprağına, vatanına sahip olan çocuklarımız var" diyerek teselli etti.

İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısında kahramanca şehit olan 44 yaşındaki polis memuru Fethi Sekin’in ailesi, Elazığ’ın merkez Olgunlar Mahallesi Beyzadeefendi Camii’nde taziyeleri kabul etmeye devam ediyor. Malatya, Bingöl, Diyarbakır, Adana, Kilis, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere birçok kentten tanıyan tanımayan birçok vatandaş, şehit Sekin’in taziyesine geliyor. Bugün de 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit düşerek ülkenin kaderini değiştirenler arasında yer alan Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, şehit polisin ailesini ziyaret etti. Niğde’den gelen baba Halisdemir’e, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da eşlik etti.

Şehit babası Halisdemir, şehit polisin kardeşleri Vedat ve Ahmet Sekin’e uzun uzun sarıldı. Şehidin kardeşlerinin gözyaşı döktüğünü gören baba Halisdemir, "Bu çocuklar bizlere çok büyük şeref verdi. Niye ağlıyorsun. Ben seviniyorum, büyük bir şeref verdiler bize. Türkiye’nin bayrağına, toprağına, vatanına sahip olan çocuklarımız var. Çok şükürler olsun bize. Ben çok ağladım, çok destanlar yazdım. Hasandağı’na da çıktım ama sonradan toparlandım" diye konuştu.