Samsunspor'da hem iç hem de dış transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Temaslarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip, yerli oyuncu transferinde gözünü Süper Lig kulüplerine çevirdi. Gündemde çok sayıda isim yer alırken Samsunspor'un Fenerbahçe'den 4 futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Hakan Cinemre, Yiğithan Güveli, Ramazan Civelek ve Melih Okutan için girişimde bulunduğu ilere sürüldü. 

HAKAN BEKLEMEDE     
Teknik Direktör Alpay Özalan'ın geçen sezon Eskişehirspor'dan da öğrencisi olan Hakan Cinemre, stoper ve ön liberoda görev alabiliyor. 23 yaşındaki futbolcu için girişim yapıldı.  Fakat Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın ilk hazırlık kampında Hakan'ı görmek istediği belirtildi. Fenerbahçe'de kalmaması durumunda Hakan'ın öncelikle Süper Lig'den teklif beklediği ifade edildi. Ancak Alpay Özalan ısrarcı. Transferin iki hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor. 

RAMAZAN KARARSIZ 
Orta sahanın sağında solunda ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Ramazan Civelik'in ise ilk tercihinin eski adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olduğu belirtildi. Geçen sezon yeni adıyla Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak forma giyen Ramazan'ın Güney Doğu ekibinde her anlamda mutlu olduğu bu yüzden karasız kaldığı iddia edildi.

SON GÖZDE YİĞİTHAN  
Yiğithan Güveli ise henüz 19 yaşında. Sol ayaklı stoper Fenerbahçe'nin adeta parlayan yıldızı. Aykut Kocaman kadroda düşünmez ise diğer oyuncularda olduğu gibi maddi konularda anlaşılabilirse Samsunspor'a gelebilir.  

MİLLİ YILDIZ MELİH  
20 yaşındaki Melih Okutan ise sağ kanat, sol kanat ve santraforda görev almasıyla çok yönlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Milli takımın değişik kategorilerinde de forma giyen Melih  Okutan, menajeriyle temasa geçildiği  iddia edildi. 


Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU