Samsun'un Bafra İlçesi İshaklı Mahallesi'nde oturan emekli polis memuru Ahmet A., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı 25 yaşındaki oğlu Mert A'ya beylik tabancasıyla 2 el ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Mert A., 112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mert A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

BABA VE OĞUL GÖZALTINDA

Cinayetle ilgili emekli polis Ahmet A. ve diğer oğlu E.T.M.A. Asayiş Büro ekiplerince gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan emekli polis Ahmet A., cinayeti diğer oğlunun işlediğini söyledi. E.T.M.A. ise ağabeyiyle sürekli tartıştıklarını için onu vurduğunu öne sürdü.

İFADE DEĞİŞTİRDİLER

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, bu kez ifade değiştirdi.Baba  Ahmet A. cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederken, oğlu E.T.M.A. ise suçsuz olduğunu söyledi. Nöbetçi mahkeme E.T.M.A'yı serbest bırakırken, baba Ahmet A'yı da ALS hastası olduğu için kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacağı gerekçesiyle adli kontrol şartıyla salıverilmesini karar verdi.

Haber: Emre ŞAHİNOL