İstanbul Kartal’da eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde eşi ve sevgilisine işkence yaptığı iddia edilen Berna S., eşine açtığı boşanma davasının ardından, “Yuvamı yıktı. Manevi hezimete uğradım” diyerek eşinin sevgilisi Hilal D. hakkında da tazminat davası açtı.

İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi’nde yaşanan olayda iki çocuk annesi Berna S., eşi Can S.’nin kendisini Hilal D. ile aldattığını öğrenince genç sevgiliyi konuşmak için evine çağırdı.

Sevgilinin ağzından bir senedir beraber olduklarını duyunca çılgına dönen Berna S. iddiaya göre Hilal D.’nin kafasına bir cisimle vurduktan sonra elindeki sigarayı Hilal D.’nin vücudunda söndürdü.

8 bin TL istedi

Bir süre sonra da Berna S. eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin boşanma davası devam ederken Berna S. bu kez öteki kadın hakkında 8 bin TL’lik manevi tazminat davası açmaya karar verdi.

Avukatı Çağrı Çetin aracılığıyla mahkemeye yaptığı başvuru da Berna S. dilekçede, iki çocuğunun ve kendisinin bu olay sonrası hayatlarının değiştiğini belirterek, "İstanbul’daki işimden ayrılıp başka bir şehire yerleşmek zorunda kaldım. Hayatımın değişmesine neden oldu. Hem yuvamı yıktı hem de manevi hezimete uğradığım. Kendisinden 8 bin TL tazminat talep ediyorum" dedi.

Kaynak: Vatan