Malatyalı minibüsçü ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Malatya’da miting yapacağı alana ücretsiz olarak yolcu taşıyor.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitinglerine vatandaşları ücretsiz olarak taşıyan Malatyalı minibüsçü ve servisçiler geleneği yine bozmadı. Servisçi ve minibüsçü esnafları, bir dizi toplu açılış ve programlara katılmak üzere Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanının miting yapacağı alana vatandaşları ücretsiz olarak taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen hemen her mitinginde ücretsiz taşımacılık yaptıklarını dile getiren Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Meust İnce, bugünkü miting dolayısıyla da servis, minibüs ve odalarına bağlı özel halk otobüslerinin saat 14.00 den itibaren mitingin yapılacağı Büyükşehir Belediyesi yanına ücretsiz olarak vatandaşları taşıdığını dile getirdi. Minibüsçü ve servisçilerin her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu kaydeden İnce, yaptıkları fedakarlıktan dolayı minibüsçü ve servisçi esnafına teşekkür etti.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerden de miting alanına yolcu taşıyacaklarını belirten İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a miting sonrası minibüsçü ve servisçilerin sorunlarını da anlatacaklarını aktardı.