Cemal EKENTOK-Hasan BOZBEY/ BURSA, () - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında Centone Karagümrük’ü 3-0 yenerek grubu lider olarak tamamladı.
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kupa ve ligde maçların üst üste gelmesi sıkıntı yaratıyor. Sizin rakibiniz bir gün önce, güle oynaya oynuyor. Siz bir gün sonra anormal sertlikte maç oynuyorsun. Karagümrük buraya tekme atmaya gelmiş. Böyle ligde şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur. Karagümrük aşırı sert oynadı. Sadece tekme attı. 2 oyuncu Enes ve Şamil sakatlandı. Josue çok sinirlendiği için kart görmemesi için oyundan çıkarttım. İstanbul’da darbe aldık atılan yok. Burada da aynı sertlik. Tekme atana ceza vermezsen aynen devam ederler. Burada da sürdürdüler. Futbol yok, sadece sertlik var. Karagümrük sahasına polisle girip çıktım. Karagümrük’te rapor yazmıyorlar. Hocası bana laf atıyor. Futbol Federasyonu yabancıyı serbest bırakacağına, yabancı hakem getirsin” diyerek tepkilerini ortaya koydu.
ÖZGÜN: BURSASPOR LİGLERİN ÜZERİNDE FUTBOL OYNUYOR
Centone Karagümrük Teknik Direktörü Ferruh Özgün kupada elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Özgün, "Türkiye liglerinin en formda takımını ile oynadık. Bursaspor liglerin çok üstün futbol oynuyor. Galibiyet için tebrik ediyorum. Ancak yedek kulübesinde bizlere yapılanları hak etmedik. Sertliklerin kasti olmadığını düşünüyorum. Tepkiler beni üzdü. Doğrusunu söylemek gerekirse hareketleri yadırgadım. Biz İstanbul’da böyle davranmadık” dedi.