Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Atakum'da ziyaretlerde bulunan Doğan'ın yolda karşılaştığı kadınla arasında geçen diyalog, yürekleri ısıttı. 

ELİNİ ÖPTÜ 

Doğan, kadının elini öpmek istemesi üzerine, kadının elini silmesinin ardından, "Ya ne olacak teyze benimki kirlidir belki dur ya" dedikten sonra elini öptü. 

"ELİMİZDE TAŞISAK BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ"

Ramazan Bereketi Kanal S'de 28 Mart Perşembe Ramazan Bereketi Kanal S'de 28 Mart Perşembe

Doğan ile kadın arasında yaşanan diyalogda, Doğan'ın arabayla evine gönderme talebini geri çeviren kadın, "İstiklal Harbi Gazisi kızıyım, Kıbrıs Gazisi 55 yaşındaki kardeşlerimin ablasıyım." demesi üzerine Doğan, "Bizim sana çok borcumuz var. Seni biz elimizde taşısak borcumuzu ödeyemeyiz. Arkadaşlar götürecek seni" diyerek kadına sarıldı. 

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

Doğan o anları sosyal medyaa hesabından, "Elleri öpülesi teyzem; Asıl bizim sana çok borcumuz var... Ne yapsak ne desek hakkınızı ödeyemeyiz... Elini öpmeye çalıştığı kadın elini temizlemeye çalışınca ortaya renkli  görüntüler çıktı." sözleriyle paylaştı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.