TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu'nun Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlediği ATV Türkiye Şampiyonası'nın 4'üncü ve son ayak yarışları Bodrum'da yapıldı. Nefes kesen bir final yaşandı.
Muğla Valiliği, Bodrum Belediyesi, Can-am, Emrağ İnşaat ve Depar Motor'un katkılarıyla, Kızılağaç Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda gerçekleşen sezonun son yarışı büyük çekişmeye sahne oldu. 6'sı kadın 64 sporcunun zorlu parkurda kıyasıya mücadele ettiği yarış sonunda S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), Murat Nalçakan (Canam) ve Hasancan Özer Başaranlar (Arctıc) ilk üç sırayı paylaştı. S2 sınıfında ilk üç sıra Burak Kaya (Canam), Garip Koyun (RKS) ve Hüseyin Kelebek'ten (Arctıc) oluştu. Gökhan Akkelle'nin (Yamaha) birinciliği elde ettiği S3 sınıfında Mahmut Özdeniz (KTM) ikincilikle yetindi. S4 sınıfında Furkan Arşıl Köprücü (Canam) en iyi zamanı yaparken, genç sporcuyu Çağlayan Çelik (Polaris) ve Bekir Afacan (Canam) takip etti.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman ile Halikarnas Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri  Ercan Esendemir ve Yasin Sögütlü verdi.

FOTOĞRAF