İşte Benim Stilim All star 2 Ekim Cuma günü eleme gecesi ile izleyici karşısına çıktı. Bu haftaki eleme gecesinin sürpriz jürisi Linet. Linet şarkılarıyla yarışmaya renk katmaya geliyor...

 

 İşte Benim Stilim All Star Cuma eleme gecesinde Didem Akın mı, Emel Özkızıltaş mı, Nihal Candan mı  eleneceği merak konusu...

 
Bu haftaki konsept ise Avangard. İşte Benim Stilim All Star'ın kızları birbirinden ilginç kostümleri ile birinci olmak için yarışacaklar. Bu hafta yarışmadan kim elenecek merak konusu.
 
İşte Benim Stilim All Star 2 Ekim Cumartesi eleme gecesinde eleme potasına kalan yarışmacılar belli oldu. İşte Benim Stilim All Star 2 Ekim Cuma günü bölümünde üzgün surat rozeti alarak eleme potasına Emel Özkızıltaş, Nihal Candan ve Didem Akın kaldıve yarışmacıların puanları belli oldu.

İşte Benim Stilim All Star 2 Ekim Cuma eleme gecesinde Emel Özkızıltaş mı, Nihal Candan mı yoksa Didem Akın mı elenecek sorusu gündemin başında geliyor. 



Son bölümde rozeti alan ve eleme potasına giren isim Özden Cerrahoğlu oldu. Günün birincisi ise Ayşegül... Eleme gecesinin sonunda nasıl bir tabloyla karşılaşılacağı ise merak konusu..