BURSASPOR, yarın sahasında oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasıyla Spor Toto Süper Lig 2014-2015 futbol sezonunu        noktalayacak.
Yeşil beyazlılar, zorlu mücadeleyi kazanarak dördüncülük hedefine ulaşmak istiyor. Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor 3-2 kazandı.
HAKEM CÜNEYT ÇAKIR
Bursaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak mücadeleyi, Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun yaparken dördüncü hakem ise Nihat Mızrak, ilave hakemler ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olacak.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
Bursaspor, konuk edeceği Torku Konyaspor ile bugüne kadar oynadığı 24 karşılaşmada, rakibini 11 kez yenerken, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda rakiplerine 25 gol atarken, kalesinde ise 20 gol gördü.
BURSASPOR’DA 2 EKSİK
Bursaspor, sezonun son karşılaşmasına 2 eksikle çıkacak. Yeşil beyazlılarda stoper olarak görev yapan Şamil Çinaz ile orta alanda görev yapan Portekizli Josue, sarı karnt cezalısı oldukları için forma giyemeyecek. Bursaspor'da sakat futbolcu ise bulunmuyor.