Malatya’da polis ekipleri, Narko Sokak-2 uygulaması kapsamında 2 şüpheli şahısta yapılan üst aramasında 10 gram esrar maddesi ele geçirirken, hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahsı ise adli makamlara teslim etti.

Konuyla alakalı olarak Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş, KOM, TEM, Güvenlik Şube Müdürlükleri ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından Narko Sokak-2 uygulaması yapıldığı bilgisi verildi. Açıklamada uygulamanın, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak Kanalboyu Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı, Cezmi Kartay Caddesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerine bağlı bazı mahallelerde şüpheli şahıslar, işyerleri ve park-bahçelik alanlarda 15 ekip 65 personel ve bir dedektör köpeği ile yapıldığı kaydedildi.

Uygulama kapsamında toplam 462 şahıs, 27 araç, 76 iş yeri kontrol edildiği belirtilerek, bu kontroller sonucu 2 şüpheli şahsın yapılan üst aramasında 10 gram esrar maddesi ele geçirildiği, hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahsın ise adli makamlara teslim edildiği ifade edildi.