Başarılı oyuncu olayın ardından yaptığı açıklamada "Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğrafımı ekleyerek hakkımda olumsuz algı oluşturmak isteyen kötü niyetlilere fırsat vermeyin" dedi.

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımının ardından meslektaşlarından destek gecikmedi. İşte ünlü oyuncu için destek mesajı yayınlayan isimler...

Ege Kökenli

Ege Kökenli açıklamasında "Biz ne ara bu kadar yozlaştık? Ne ara bu kadar kötü insanlar olduk? Sosyal medya tacizine son ver" dedi.

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu ise açıklamasında "İfşa ne demek? İğrenç... Özellikle bundan keyif alan kadınlara inanamıyorum. Kanım dondu. Hepimizin özeli başka insanlara açmadığı alanı var. İnsan kendi özel hayatını dilediği gibi belgelemekte özgürdür. Büyük yozlaşma... Çok büyük çirkinlik..." diyerek tepkisini ortaya koydu.

Demet Özdemir

Demet Özdemir de bir paylaşım yaparak "Ne çok espri yapıyorsunuz üzerine ne çok şey yazıp aşağılamaya çalışıyorsunuz! Bunun bir suç olduğunun farkında değil misiniz?" dedi.

Selin Şekerci

Selin Şekerci ise şunları yazdı:

KİŞİNİN ÖZEL ANI, MAHREMİ YALNIZ (!) KENDİNİ İLGİLENDİRİR!

Ahlaksızlıkla vs. ile suçladığınız kişinin görüntülerinin arzusu dışında, hırsızlıkla yayıldığını görmezden gelmeniz korkunç.

Ve o masum rolleri yok mu :) asıl komik tarafı çirkin espriler değil bu yalancılık!

Afra Saraçoğlu

"Etrafta zaten yeterince ağzının suyu akıp ifşa ifşa diye bağıran insanlar var. Bir de bu zorbalığı kadının kadına yapması... Aklım almıyor. Ahlaktan bahsedersiniz bir de."

Hazar Ergüçlü

"Bunu genç bir kadına yapan ya da yapanlar bunun karşılıksız kalacağını mı sandı? o zaman aptallarla mı muhatabız? Bunca emeği, bir hayatı, kariyeri, bir kadının özelini, gururunu hiçe sayan ve hatta bunu sonuçlarını bir saniye bile düşünemeyenlerle bir arada yaşıyoruz. Nefret doluyum! Bıktım artık!"