İzmir’de, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti 2. Bölge İzmir Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, "Muhalefetin içinde bir ayrışma ve kaynamasının aksine Ak Parti birleştirici, ülkemizin kalkınması için yaptığı çalışmalarda ortada" dedi.
AK Parti 2. Bölge İzmir Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temayül yoklaması ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Atila, Ak Parti’nin muhalefet partilerine oranla daha birleştirici bir parti olduğunu söyledi. Atila, "Seçim çalışmaları güzel gidiyor. Halkımızın partimize ve şahsıma olan ilgisi beni oldukça mutlu ediyor. Biliyorsunuz Pazar günü temayül yoklamaları yapıldı. Temayül yoklamasından önce 30 ilçemizi gezmiş ve halkımızla kucaklaşmıştım. Temayül yoklamasının ardından ilçe ziyaretlerimizi yeniden başlattık. Genel Merkezimizde adayları belirleyecek olan komisyon temayül yoklamasından çıkan sonuçların yanı sıra kamuoyu yoklaması, kanaat önderlerinin ve halkımızın da görüşlerine büyük önem veriyor. Aday belirleme sürecinde etkili. Aday adaylarının parti için eski çalışmaları incelenecek, plan ve projeleri değerlendirilecek. Komisyonlar ona göre karar verecektir. Hakkımızda hayırlı olan inşallah olur adaylık için ümitliyim çalışmaların iyi siyasetin yabancısı değilim AK parti teşkilatının tabanından gelen bir isimim sürekli teşkilatlarla iç içe olan birisiyim Bizim ne yapacağımızı biliyorlar çünkü yaptıklarımız yapacağımızın da teminatıdır seçim çalışmaları sırasında gördüm ki partimizin oy oranını artıracak. Muhalefetin içinde bir ayrışma ve kaynamasının aksine AK Parti birleştirici, ülkemizin kalkınması için yaptığı çalışmalarda ortada" diye konuştu.
Yerel iktidarın veremediği hizmeti AK Parti hükümetinin vereceğini dile getiren Atila, "İzmir kabuğunu bizim sayemizde kıracaktır. Yeni Türkiye ile birlikte yeni İzmir, değişen ve gelişen bir İzmir için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Diğer taraftan Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Binali Yıldırım’ı İzmir temasları sırasında yalnız bırakmadı.