684 KİLOMETREDEN GELDİLER
Altaylıs taraftarlar, Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını, 684 kilometrelik İzmir-Zonguldak yolunu geçerek izlediler. Zonguldak Kömürspor taraftarı, karşılaşma öncesi takımlarını desteklemek için otobüs ve özel araçlarla kente gelen 100 Altay taraftarına kahvaltı verdi.
BÖYLE TAKIM AŞKI GÖRÜLMEDİ
Bir restaurantta verilen kahvaltıda en büyük ilgiyi ise takımlarını desteklemek için otostop yaparak kente gelen 19 yaşındaki Emrecan Keskiner, 18 yaşındaki Ümit Danış ve Emrehan Boztaş oldu. 3 taraftarın, Cuma akşamı İzmir’den otostopla başlayan yolculukları bu sabah sona erdi. 684 kilometrelik yolu hiç para harcamadan otostop yaparak gelen 3 fanatik taraftar, tribünde yerini alarak maç boyunca takımlarını destekledi.
PARA BULAMADILAR
Emrecan Keskiner, deplasmana gidecek para bulamayınca diğer iki arkadaşıyla birlikte otostop yaparak Zonguldak’a gitmeye karar verdiklerini belirtti, şöyle dedi:
"Cuma gecesi saat 22.00’de İzmir’den yola çıktık. Manisa Kavşağı’ndan bir kişi bizi otomobiliyle Kocaeli’ne bıraktı. Kocaeli’den otostopla Bolu’ya geçtik. Oradan yanlışlıkla Karabük’e geçtik. Karabük’ten tekrar otostop yaptık. Benzin istasyonunda bir karnımızı doyurduktan sonra bize Yenice’ye bıraktı. Yenice’de polis karakoluna gittik. Polisler, aralarında para toplayarak aldıkları bilet ile bizi otobüsle Zonguldak’a gönderdiler. Üçümüzün cebinde 14 lira para vardı. Hiç yol parası vermedik. Altay, çocukluğumun takımı. Dönüşümüzü taraftar otobüsüyle yapacağız."
Emrehan Boztaş ise "Bu sevdanın tarifi olmaz. Paramız olmasada gönlümüz zengin. Altay sevgibi bir başka" dedi.

FOTOĞRAFLI