Bu sezon Adana Küçük Bayan Voleybol Ligi’nde şampiyon olan Anafartalar Spor Kulübü, 24 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde iki 16 takımın katıldığı Adana Bayanlar Mini Voleybol Ligi Şampiyonası’nda da başarıya imza attı
İki grup halinde yapılan şampiyonada Anafartalar Spor Kulübü’nün iki takımı grup birincisi olarak finalde karşılaştılar. Kulüp hem şampiyon hem de ikinci olan takımı bünyesinden çıkardı
Anafartalar Spor Kulübü Başkanı Kaptan Bağ, yaptığı açıklamada, bu büyük başarının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Turnuvaya 60 sporcu ve 6 takım ile katıldıklarını belirten Bağ, şunları kaydetti:
"Amacımız dezavantajlı mahallelerdeki özellikle kız çocuklarını voleybol sporu ile tanıştırıp gelişimlerine fiziksel, ruhsal ve psikolojik katkı sağlamak ve onlar için fırsat yaratmak. Kulübümüzde eğitim alan her çocuğumuzun maç atmosferini yaşamasını istediğimiz için 2002 - 2005 doğum aralığındaki 60 öğrencimizi de maçlara götürdük. Bize ne mutlu ki şampiyon olan da 2. olan takım da kulübümüzden çıktı. Hedefimiz bu öğrencilerimizin eğitimlerine devam ederek Adana’ da 1. Lig Takımı oluşturmak bu amaç uğruna bizlere destek olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Başkan Yardımcısı ve Seyhan Belediye Spor Başkanı Kadir Özdemir’e teşekkür ediyorum."
Bağ, kulüp koordinatörü Aşkın Turuşkan ile baş antrenör Göksel Özbek, yardımcıları Simge Akyüz, Soner Cansı ve Savaş Mansuroğlu’nu da başarılarından dolayı kutladı.