Yılport Samsunspor'da şeffaf bir yönetim olduğunu belirten Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, Kırmızı-Beyazlı ekibin 83 milyon insanın 2. takımı olmak istediklerini söyledi.

KARNAVAL HAVASI OLUŞTU

Samsumspor'un Samsun şehrinin olduğunu vurgulayan Başkan Yıldırım, "Şampiyonluklar bizi gururlandırdı ve şehirde karnaval havası yarattık. 5 yılda Süper Lig'de Samsunspor'u 6. şampiyon takım yapmayı hedefliyoruz. Samsunspor'un sahibi Samsun şehrinin takımı. Samsun'dan takımı sahiplenmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

SÜPER GOLCÜ GELİYOR

Türkiye dışından 5 yabancı oyuncu ile anlaştıklarını belirten Başkan Yıldırım, süper bir golcü bulduklarını söyledi. Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, “Transferde çalışmalarımız sürüyor. 8 isimle anlaştık gibi. Bunların 5’i yabancı olacak. Santrafor, orta saha, stoper ve 2 kanat oyuncusu ile anlaştık. Kulüpleri ile bonservisi konusunda görüşüyoruz. Süper bir golcü de yine gelecek sezon forma giyecek. Yabancıların hepsi Türkiye dışından olacak” açıklamasında bulundu.

BÜTÇE 2.5 MİLYON TL

 Samsunspor Basketbol için bu sezon 2.5 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyleyen Başkan Yıldırım, "Bu hafta basketbol takımımızın 75 bin TL'lik lige katılım payını ödeyeceğiz. 2 tane hocayla görüşme yaptık. Önümüzdeki hafta bunlardan birini seçeceğiz. Anadolu Efes, Darülşafaka ve Fenerbahçe gibi büyük takımlardan oynatmadıkları ama gelişimlerini tamamladıklarında yıldız olabilecek genç oyuncuları Samsunspor'da katmak istiyoruz. Ligde play-offları zorlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.