Samsun'da üretim yapan ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DENSAY Granit ve Mermer, 'Taşa atılan imza' sloganıyla çıktıkları yolda, yaşam alanlarında eşsiz güzellikler ortaya çıkarıyor. 

SEÇKİN ÜRÜN YELPAZESİ

DENSAY Granit ve Mermer, 3 yıl önce kurulan genç bir firma olmasına rağmen, kısa sürede çok yol katederek, seçkin ürün yelpazesi, geniş renk ve doku seçenekleriyle, Samsun ve Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere 81 ildeki mimari sektörünün taleplerini karşılamakta önemli bir misyon yükleniyor.

'HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ'

Konusunda uzmanlığı, müşteri memnuniyetini ve hizmette başarıyı daima öncelik olarak gördüklerini dile getiren DENSAY Granit ve Mermer firmasının sahibi Gökhan Deniz, "Firmamız müşterilerilerimizin beğeni ve mutluluklarıyla beslenen, insan kaynağı yatırımlarıyla her geçen gün daha da güçlenerek büyümektedir" dedi.

'MODERN BİR SOLUK'

3 yıllık genç bir firma olduklarına değinen Deniz, " Firmamız Samsun’da 'Ben de varım' dedi. Porselenle, kuvars tezgahlarla, granit tezgahlarla yaşam alanlarına modern bir soluk getiriyoruz. Mutfak tezgahları yapıyoruz. Merdiven basamakları, asansör kenarları, cam denizlikleri, yemek masaları, mutfak masaları, banyo lavaboları imalatımız var" ifadelerini kullandı.

'SAMSUN'A PORSELENİ TANITACAĞIZ'

Deniz ayrıca 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen TÜYAP İnşaat Fuarı'na da katıldıklarını belirterek şunları dile getirdi:

"Fuara ilk kez katılmamıza rağmen, önemli anlaşmalar sağladık. Talepler iyiydi. Fuara porselen grubumuzla katılmıştık ve oldukça da rağbet gördü. Yakında yeni projelere de imza atacağız. Samsun’a porseleni tanıtacağız." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.