Ülkü Ocakları Osmaniye Şubesi tarafından ‘İktidara Yürüyüş’ gecesi düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katıldığı gecede, Osmaniyeliler iktidara yürüyüş coşkusu yaşadılar.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen gecede ilk Ülkücü Şehit Osmaniyeli Ruhi Kılıçkıran ve son Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar olan tüm ülkücü şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı ve ardından Andımız okundu. Daha sonra bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Osmaniye Şube Başkanı Fatih Eroğlu, “Gecemizin adını ’İktidara Yürüyüş’ vermiştik. Çok iddialı bir isimdi ama kardeşlerime, teşkilatlarıma, ilk şehidimizin memleketine ve bilge liderimizin hemşerilerine güvenmiştik. Artık bu ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı vardır. Bize de bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye bu yolda yar ve yardımcı olmak düşer. Osmaniye kararlıdır. Gavur Dağlarının yiğitleri Osmaniye’nin en büyük meydanına sığmayarak, 3 milletvekili ve 1 başbakan istediğini göstermiştir. Bizleri mahcup etmediniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da konuşmasında Osmaniye’deki coşkudan memnun olduğunu ifade ederek, “Artık bu adaletsiz düzenin yerine hemşeriniz ve Genel Başkanımız Bilge Lider sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Başbakanlığında MHP iktidarının gelmesi kaçınılmaz olmuştur” diye konuştu.
İktidara Yürüyüş Gecesi programında Ülkücü Sanatçılar Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz sahne aldı. Soğuk havaya rağmen gece geç saatlere kadar devam eden konserde Şafak ve Yılmaz Ülkücüleri coşturdu. Gecede Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a kılıç hediye ederken, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel de Kılavuz’a Karatepe Kilimi hediye etti. Ayrıca sanatçılar Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz’a da Osmaniyespor forması ve atkısı hediye edildi.