Samsunspor Haber - Samsunspor'un efsane başkanlarından İsmail Uyanık, kongrede aday olup olmayacağıyla ilgli samsungazetesi.com'a konuştu, net mesajlar verdi.

Geçtiğmiz günlerde Samsun'a gelen ve taraftarı heyecanlandıran İsmail Uyanık'ın tekrar kulübün başına geri döneceği iddiaları gündemi meşgul etti. Çok zor günler geçiren Samsunspor camiasında gözler efsane başkan İsmail Uyanık'a çevrildi. samsungazetesi.com'a özel açıklamalarda bulunan İsmail Uyanık, çarpıcı sözler sarfetti. 

'SAMSUN BENİ SEVİYORSA...'
Samsun'a geldiğinde insanların heyecanlandığını ve çok sevindiğini hatırlattığımız Başkan Uyanık, "Samsun benim memleketim. İnsanlar beni çok seviyor. Ben Samsun'a geldiğim zaman insanlar heyecanlanıyorsa, çok seviniyorsa bu benim kabahatim değil. Samsun benim gözbebeğim. Memleketime de gelmeyecek halim yok. Hemşehrilerime gösterdikleri sevgiden ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepsine selam gönderiyorum. Çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

'ŞARTLARIM OLUŞURSA GELİRİM'
Yapılacak kongrede başkanlığa adaylığı ile ilgili olarak Uyanık, "Samsunspor'a hiçbir şey olmaz. Aslan gibi kulüp. Son yıllarda, bugüne kadar belkide olmayan bir destek var. Kongre ne zaman olacak bilgim yok. Eğer ben tekrar göreve geleceksem altyapımı hazırlama sürecim önemli. Samsunspor hikayemi, ekibimle birlikte göreve geldiğim zaman öyle bir noktaya taşımalıyım ki, daha önceki elde ettiğimiz başarı çıtasının üstlere çıkarmalıyız" yorumunda bulundu.

İsmail Uyanık, Muhammet Çavuşoğlu'na önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Uyanık, ayrıca şunları söyledi:

SAMSUN MÜTTEFİK OLMALI 
"Yani derecelerimizin çok çok üstünde dereceler hedefleyerek gelmeliyiz. Eski yaptıklarımızı ikiyi üçe katlayamazsak zaten dönmeyiz. Bugünkü, yarınki genel kurullarla ilgili benim bir düşüncem yok. Kendi şartlarımı oluşturduğum zaman bütün Samsun müttekfik şekilde planımı uygulamaya geçerim. Herkesi ikna ederim. Herkeste tek fikir olarak Samsunspor'un idaresine talip oluruz. Gerisi günlük spekülasyonlar. Bunlara gerek yok."

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU