Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bostanbaşı Caddesinde devam eden Bostanbaşı Kanalı çalışmalarını yerinde inceledi.
Yeşilyurt Belediyesinin prestij projelerinden olan Bostanbaşı kanal projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberindeki Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar ve Mehmet Güner’le birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Bostanbaşı Kanal projesinin hayata geçmesiyle birlikte Bostanbaşı Caddesinin bir cazibe merkezi haline dönüşeceğini belirten Başkan Polat, "Bugün Başkan Yardımcılarımızla birlikte Bostanbaşı Kanal Projemizin çalışmalarını kontrol etmek için buraya geldik. Bostanbaşı Kanalı ile ilgili en büyük sıkıntımız zaman sıkıntısıydı. Bahçelerde sulama sezonu başlamadan kanal çalışmalarını bitirmemiz gerekiyordu. Sulama ile ilgili sezon başlangıcı Mayıs ayı sonu, Haziran ayı ile başlıyor. Mayıs ayı içerisinde ise ekinlerin sulanması bu konuda çalışmalarımız noktasında ekiplerimizi sıkıntıya sokuyordu. Horata Kanalının suyunu alternatif kanalımıza vererek çok önemli bir sorunumuzu atlatmış olduk. Alternatif çözüm ile hem çalışmamız aksamayacak, hem de bahçelerimizin, ekinlerimizin sulanması gerçekleştirilecek. Bundan sonra yine süratli hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz ama çok daha dikkatli çalışmamız gerekiyor. Özellikle çalışma arkadaşlarımı çözümlerinden dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.