Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kurban Bayramı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında Tatvan Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirilen toplantıda; genel güvenlik konuları ile yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle alınan önlemler görüşüldü. Alınacak önlemlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, gerekli tedbirlerin alınması için talimatlar verildi.

Düzenlenen toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı öncesi güvenlikle ilgili gerekli tüm önlemlerin alınmaya başladığını söyledi. İlçe genelinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için ekiplerin 24 saat boyunca görevde olacağını kaydeden Kaymakam Özkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun direktifleriyle ve "Frene değil kurala güven" sloganıyla başlatılan trafik denetimlerinin bayram tatili süresince devam edeceğini, bununla vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

Düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, mahalle muhtarları ve kamu kurum amirleri katıldı.