Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bayramyeri Meydanı'nda meydana gelen patlamayla ilgili başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 Temmuz sabah saatlerinde Bayramyeri Meydanı'nda yaşanan acı kazanın herkesi derinden üzdüğünü belirtti. Sanayi tüpünde yaşanan gaz sızıntısından dolayı bir apartmanın zemin katındaki işyerinde patlama meydana geldiğini ifade eden Başkan Zolan, "Patlamada, bir vatandaşımız yaşamını yitirirken, 3'ü ağır 35 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Mübarek günde yaşanan bu kaza hepimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum" dedi.
Denizli ve ülkemizi derinden üzen kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Milletimizi derinden yaralayan söz konusu olayın hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, zabıta ve tüm ekiplerimiz ile üst düzey yöneticilerimiz hemen olay yerine intikal etmişlerdir. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve diğer ekiplerimize üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, böylesine üzüntü veren bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." Konuyla ilgili idari ve savcılık soruşturmasının sürdüğüne işaret eden Başkan Zolan, “Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. İtfaiye ve diğer ilgili ekiplerimiz incelemelerini adli ve idari birimlerle paylaşacaktır. Tekrar elim kazada, yaşamını yitiren vatandaşımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum" şeklinde ifade etti.