Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nün geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek veren Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) teşekkür belgesi verildi.
Proje kapsamında Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından Maden Şehitleri Anıtı, Uzunmehmet Anıtı ve Kozlu Maden Şehitliği’nde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılmıştı.
Yard. Doç. Dr. Alaattin Çakır ile bir grup Maden Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi, 20 Mart 2015 tarihinde GMİS’ i ziyaret ederek Genel Başkan Eyüp Alabaş’a bu projeye katkıları ve destekleri nedeniyle teşekkür belgesi sundu. GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü’nün geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek verdiklerini belirterek, “Öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimizin maden şehitlerine gösterdikleri hassasiyetten memnuniyet duyduk. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Duyarlılıkları nedeniyle hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Alaattin Çakır ise “Genel Maden İşçileri Sendikası’na bu sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesini geleneksel hale getirerek önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz ve Sendikamızdan desteklerini bekliyoruz” dedi.