AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal, AK parti adaylarının belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla temayül yoklamasına katılan Karabük’teki sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanlığı’nca yapılan temayül yoklamasına sivil toplum örgütlerinin büyük bir ilgi göstererek geniş katılım gerçekleştirmesinin demokrasi açısından önemine değinen Sedat Namal, “STK’larımız şimdiye kadar verdikleri diğer hizmetlerle olduğu gibi, Karabük milletvekillerinin belirlenmesi konusunda da değerli görüşlerini sergileyerek, ciddi bir toplumsal sorumluluk anlayışını ortaya koymuşlardır. Şüphesiz ki, demokrasi adına çok önemli bir katılım gerçekleştirdiler. Sonuçta, mensup oldukları toplumun temsilcileri olarak kendilerini yönetecek ve halka hizmet edecek olan milletvekillerini belirlemede STK’larımız en çok söz sahibi olması gereken kurumlardır” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal, partinin STK’larla ilgili temayül yoklamasının Türkiye’de bir ilk olduğuna da vurgu yaparak, “AK Partimiz yine farkını ortaya koyarak bir demokrasi dersi vermiştir. 7 Haziran’ın bir seçim yarışından çok bir demokrasi şöleni haline dönüşmesine zemin hazırlamıştır. Partimizin bu tavrıyla, 7 Haziran’dan sonra halka en iyi biçimde hizmet edecek ve milletimizi en doğru şekilde temsil edecek vekillerin yine AK Parti’den çıkacak olması hiç sürpriz olmayacaktır” diye konuştu.