Baba Nevzat Öztürk her yerde kızını aradığını belirterek, "Can güvenliğinden endişe ediyorum. Bir an önce bulunmasını ve evine geri dönmesini istiyorum" dedi.

Ferizli'nin Ceylandere Köyü'nde oturan Bedriye Öztürk, 20 gün önce yanına eşyalarını alarak evden ayrıldı. Cep telefonunu kapatan Bedriye Öztürk'ten bir daha haber alınamadı. Ailesi jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulunurken, genç kızın bulunması için çalışma başlatıldı.

9 çocuk babası olan inşaat işçisi Nevzat Öztürk tüm aramalarına rağmen kızını bulamadığını söyledi. Ferizli İmam Hatip Lisesi son sınıfta eğitim gören kızının okulu bir süre önce bırakarak açık liseye devam ettiğini söyleyen Nevzat Öztürk, "Kızımdan kaybolduğu günden bu yana haber alamıyorum. 20 gün önce yanına birkaç parça eşya alıp evden ayrıldı. Herkese haber verdim, kendim aradım ama halen kızımın izine rastlayamadım. Jandarma da kızımı arıyor. Çok perişan haldeyiz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

Nevzat Öztürk kızı ile arasında herhangi bir problem olmadığını, kızının bulunmasını isteyerek, "Kardeşleri, annesi, ben perişanız. Kızımın can güvenliğinden endişe ediyorum. Bir an önce bulunmasını ve evine geri dönmesini istiyorum" diye konuştu.