Havalimanında şok! Kendi düğününü kaçırıyordu
31 Mart'ta nikah masasına oturan Gamze Karaman ile Nedim Keçeli, bugün İtalya'da düğün yapacak. Ancak ünlü çift, havalimanında yaşadıkları aksilik yüzünden az daha düğünlerine geç kalıyordu.
Son Dakika
05.05.2017, 10:32
113

Orhan-Müzeyyen Keçeli'nin oğlu, Seba İnşaat'ın patronu Nedim Keçeli, 2003'te Ali Şen'in kızı Suzan Şen'den boşanmış, 2013'te model-oyuncu, Türkiye eski güzeli Gamze karaman ile aşk yaşamaya başlamıştı.
Posta Gazetesi'nin haberine göre; Nedim Keçeli ile Gamze Karaman, dün 13.45 uçağı ile Türkiye'den İtalya'ya uçacaktı, ama uçağı kaçırdılar.
Gamze Karaman, “Trafiğe takılmadık. Havaalanında bize sistemlerde bir sorun olduğu söylendi, bekledik. Sonra pasaport sırasına girdik, iki saat sürdü. Uçağın kalktığını duyunca şok olduk. Neredeyse kendi düğünümüze geç kalacağız" dedi.